May 31, 2019

Beneficiile utilizarii Jade Roller-ului Hana Emi

Nu există dubii că masajul facial este unul din elroii zilelor noastre atunci când vorbim despre detensionare și calmare. Rola din jad nu este o inovație în ritualul de îngrijire a pielii, încă din secolul al 7-lea, chinezii foloseau jad-ul  în scopuri de vindecare și regenerare.

Masajul este cheia activării produselor de îngrijire a pielii.

Acest beauty gadget este compus de obicei din 2 capete din jad autentic, despre care se spune că, folosit cu regularitate, poate aduce beneficii asemenea tratamentelor din saloanele de lux, precum:

Adio riduri! Pielea devine mai fermă și capătă un aspect sănătos

Știați că avem 42 de mușchi faciali diferiți, care odată cu trecerea timpului se slăbesc? Tensiunea mușchilor faciali și expresiile faciale precum încruntarea sau ridicarea din sprâncene pot duce la formarea ridurilor pe suprafața pielii. Masajul gentil al rolei din jad relaxează mușchii faciali, ajutând la eliminarea efectelor încordării repetate a acestora, dar și a liniilor fine.

Tenul va fi strălucitor și luminos

Un alt beneficiu important al folosirii rolei de jad este acela că stimulează circulația limfatică, pielea bucurându-se de creșterea cantității oxigenului și a nutrienților de la suprafata sa. Acest efect al creșterii fluxului circulației sangvine se poate menține mai mult de 10 minute în urma unui masaj de doar 5 minute. Atât tenul cât și pielea gâtului, vor căpăta culoare, strălucire și un aspect tânăr.

Crește eficiența produselor de îngrijire a tenului

Pentru ca produsele de îngrijire a pielii să poată reda efectele dorite, acestea trebuie să fie absorbite cât mai rapid. Sunt însă nenumărați factori care impiedică acest lucru, cum ar fi: poluarea, deshidratarea, folosirea produselor neadecvate tipului de ten etc. Jade roller-ul funcționează în armonie cu serum-urile, cremele și uleiurile destinate fiecărui tip de ten, eficientizând procesul de aplicare al acestora. Ideal în rutina de îngrijire a tenului este ca rola să fie folosită într-un scurt masaj atât pe tenul curat, pentru stimularea sangvină și deschiderea porilor, cât și ca adjuvant în timpul aplicării produselor, pentru absorbție rapidâ.

Cearcănele se reduc vizibil

Păstrează rola din Jad într-un săculeț din bumbac/prosop la frigider timp de cel puțin o oră, apoi masează ușor zona cearcănelor, începând din zona nasului și continuând spre tâmple pentru aproximativ 15 secunde și  apoi aplică produsul pentru conturul ochilor. Este recomandat ca dimineața textura cremei de ochi să fie una de tip gel, pentru absorbție rapidă, dar și pentru evitarea îngrășării zonei.

Stabilirea tipului de ten este regula numărul 1 pentru îngrijrea corectă a acestuia.

Este foarte important ca înainte de folosirea jade roller-ului, tenul să fie demachiat și curățat corespunzător, iar masajul să fie efectuat în direcția corectă. Deasemenea, am realizat și un vlog special în care vorbim despre modalitatea de folosire a rolei noastre, pentru a ne asigura că ai toate informațiile necesare pentru folosirea produsului nostru minune. Click aici pentru vizionare –> : Jade Roller Hana Emi- Utilizare, beneficii.

Să nu uităm de faptul că alimentația și consumul de lichide sunt elemente cheie în acest proces, având o influență directă asupra aspectului tenului. Urmează o dietă bogată în legume și fructe, evită consumul excesiv de zahăr, grăsimi și mâncare procesată și bea suficiente lichide, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Pentru orice întrebări legate de Jade Roller Hana Emi, vă stam la dispoziție!


admin - Author

You Might Also Like

Enter Your Comments Here..