hana emi derma roller
May 07, 2019

Ce este Derma Roller sau cum devine tenul tau un Super-Erou

Cunoscut la origine ca ”terapia vampir”, masajul facial cu Derma Roller a căpătat din ce în ce mai multă popularitate în rândul persoanelor interesate de metode simple dar eficace de a combate imperfecțiunile pielii. Și în amalgamul metodelor de înfrumusețare ivite în ultimii ani, terapia cu  micro-ace pare să rămână în continuare în topul celor mai folosite metode de înfrumusețare.

Ce este Derma Roller?

Despre Derma Roller trebuie să știi în primul rând că este un instrument cu mâner, prevăzut cu o rolă presărată cu micro-ace. Rola se folosește pe piele cu sau fără probleme vizibile, pentru a stimula procesele naturale de vindecare și pentru a stimula producția de colagen, nutrient propriu al tinereții și sănătății pielii. Sună puțin înfricoșător, nu-i așa?

De fapt, rola de micro-punctură a fost concepută special pentru a fi folosită de oricine dorește să își ia sănătatea pielii în propriile mâini. Derma Rollerele sunt prevăzute cu microace de dimensiuni diferite, fiecare dimensiune având un efect diferit. De la sine înțeles, dacă ești novice în ale experimentelor de beauty pe propria piele, este indicat să începi cu derma rollerul cu acele de cele mai mici dimensiuni (0.25 mm), folosit cu o frecvență moderată. Poți crește treptat atât dimensiunea acelor cât și frecvența tratamentului, pentru a ajunge la efecte mai puternice și mai vairate.

Și totuși, de ce am numit Derma Roller un super-erou al trusei tale de îngrijire personală?

Micropunctura cu Derma Roller – super-puterea de la tine acasă

În mod eronat în cultura populară se presupune că singurul organ capabil de regenerare în corpul uman este ficatul. Cu toate acestea, pielea, cel mai mare organ al corpului tău, este și ea capabilă să se regenereze și să se vindece pe cont propriu, dar într-un fel diferit de cel în care o face ficatul. Factorii externi, genetici și de vârstă creează adeseori bariere care inhibă super-puterea principală a pielii tale.

Derma-Roller este micul ajutor incredibil de puternic de care tenul are nevoie pentru a se trezi la viață

Prin procedeul de micropunctură cu rola dermatologică creezi mici leziuni care practic forțează epiderma să își adune forțele ei naturale de auto-vindecare, readucând la viață colagenul, acel aliat de nădejde al tenului frumos și luminos. Practic, rola cu microace este un super-erou făcut să scoată la suprafață adevărata super-putere a pielii tale: cea de de auto-vindecare.

În al doilea rând, terapia cu Derma Roller sparge barierele de la suprafața pielii și permite substanțelor nutritive din produsele tale preferate să pătrundă mult mai adânc și să rămână acolo mai multă vreme. Rola dermatologică va potența atât puterea proprie de regenerare a pielii cât și forțele benefice din produsele de îngrijire personală.

Acompaniază terapia cu derma roller cu serumuri, creme și uleiuri potrivite nevoilor tale și vei avea un trio de super-eroi care lucrează împreună: pielea ta, cu proprietăți naturale de regenerare, produsele de îngrijire cu substanțe benefice și derma roller, instrumentul minune care trezește la viață forțele ascunse ale aliaților tăi pe drumul către o piele așa cum ți-o dorești.

Citește mai departe cum sa folosești corect Derma Roller-ul Hana Emi sau cum să îl alegi pe cel potrivit pentru tine.

admin - Author

You Might Also Like

Enter Your Comments Here..