Jade Roller Hana Emi Romania
Feb 23, 2018

Jade roller – rola de fata cu jad: ce este și de ce ai nevoie de el ACUM

Ca femeie, frumusețea este una din preocupările majore ale vieții de zi cu zi. Și chiar dacă incripțiile de la metrou ne amintesc să lăsăm la o parte grija față de aspectul nostru, noi, ca femei, știm că sunt doar povești scrijelite pe pereți.

Rolele de masaj cu pietre semi-prețioase, cum este rola de față cu jad (Jade Roller) au devenit un instrument mult râvnit și asiduu folosit de femeile din întreaga lume. E de ajuns să urmărești câțiva influenceri în ale frumuseții pe rețelele de socializare ca să îți dai  seama că rolele de masaj facial se strecoara între postările celor care s-au poziționat în această industrie.

Și totuși…dintre toate pietrele semi-prețioase folosite pentru masaj facial cu scop de înfrumusețare, cum știi care este cea de care ai TU nevoie? Îți venim în ajutor cu un prim pas în educarea în arta frumuseții prin tehnica masajului facial.

Ce este Jade Roller?

Astăzi îți vorbim despre Jade Roller, un instrument care ne amintește de bagheta magică a luptătoarelor lunii din celebrele desene animate Sailor Moon. Și aspectul ușor feeric al acestui instrument nu minte: este cât se poate de aproape de un instrument magic pe cât permite lumea reală a femeilor adulte.

Jade Roller este, să zicem de aici încolo, o baghetă: la capetele sale vei găsi două pietre de jad de dimensiuni diferite, securizate cu brațe de metal rezistent. Până aici, suntem în planul realist al materialului. De aici, trecem la puterile sale magice.

Piatra de Jad este recunoscută pentru efectele calmante asupra pielii noastre. Și când zicem ”efecte calmante”, ne referim la o gamă destul de largă de metode de combatere a oboselii, a stresului, a  lipsei unui somn odihnitor asupra tenului nostru. Îți sună cunoscut? Până și culoarea verde a pietrelor de jad duce cu gândul la calm și relaxare.

Frumusețea este mult mai ușor de întreținut când este hrănită cu elemente naturale.

Mai presus de atât, masajul facial corect cu rola de jad stimulează drenajul limfatic și eliberează nodulii limfatici de supra-încărcare. Poți privi această piatră semi-prețioasă ca pe un toner facial cu infuzie de jad, piatra tinereții. În plus, când de plimbi pe chip cu cele două pietre din roller, îți pui în mișcare sângele și toți nutrienții care vin la pachet cu el: folosit în tandem cu serumuri si creme emoliente, tenul devine hrănit, strălucitor și hidratat.

Un dans al nutrienților interni și externi

Privește-l ca pe un dans între elementele benefice exterioare ale masajului și pietrei de jad și capacitățile de vindecare și regenerare interioare ale pielii tale. La sfârșitul acestei dezlănțuiri de energii, pielea arată mai tânără, ochii odihniți și tenul tău mai luminos. Nu degeaba jade rollerele există în lumea frumuseții, sub diverse forme, de mai bine de trei secole.

Folosește rola de față cu jad așa cum indică instrucțiunile și vei beneficia de toate efectele sale vindecătoare și revitalizante. Jadul este una din cele mai vechi pietre semiprețioase folosite în practicile de înfrumusețare, e timpul să te bucuri și tu de un ten mai proaspăt și mai hidratat. Cele două capete de dimensiuni diferite asigură acoperirea completă a feței, chiar și în zonele mai greu accesibile sau sensibile, precum arcada, tâmplele sau baza nasului.

admin - Author

You Might Also Like

Enter Your Comments Here..