May 27, 2019

Cum se foloseste Jade Roller – o triere a tuturor sfaturilor de pe www

Jade Roller a devenit o metodă foarte populară de înfrumusețare și este ușor de înțeles de ce: cine poate refuza o sesiune de masaj facial fără costuri suplimentare, care îmbunătățește tonusul pielii și oferă o senzație de prospețime și confort?

Dar, pe cât este de populară această ”baghetă” magică a tenului, pe atât de multe păreri și sfaturi diferite se găsesc despre cum se folosește corect. În esență, e destul de greu să folosești incorect rola de jad, nu va avea un efect negativ dacă o folosești într-un fel sau altul. Cu toate acestea, tearapia cu Jade Roller poate avea efecte mult mai pregnante dacă este totuși aplicată urmând anumiți pași. Și noi i-am pus cap la cap pentru tine, ca să te poți bucura de toate beneficiile acestui mic instrument modern și, de altfel, foarte simplu de utilizat.

Nu exista un fel greșit în care poți folosi Jade Roller, dar există un fel care îți aduce toate beneficiile pe care le poate oferi

În primul rând, pentru a avea un efect cu totul răcoritor, este indicat să ții Jade Roller la rece. Poți face asta mereu, rezervându-i un loc doar al său în frigider, sau îl poți pune acolo cu o oră înainte de a aplica masajul. Piatra de jad rece în contact cu pielea va fi mult mai eficientă în a combate semnele oboselii.

Înainte de orice, este bine să indepărtezi impuritățile de pe pielea ta și să îți cureți tenul cu produsele tale obișnuite. Adaugă bureți din silicon la ritualul de igienizare și vei avea parte de un ten pur, perfect pregătit să primească toate beneficiile masajului cu Jade Roller.

Următorul pas este să aplici orice cremă, serum sau ulei hidratant pe ten înainte de a începe masajul. Astfel, instrumentul va avea o aderență mai bună și vei resimți terapia mai plăcut. Aplicarea lor înainte de masajul cu rola de jad asigură și o absorbție mai bună a substanțelor în piele.

Masajul cu Jade Roller

Acum că ai făcut toate pregătirile necesare, ești gata să te răsfeți cu Jade Roller. E momentul tău, cu și pentru tine, așa că savurează fiecare mișcare și fiecare moment de relaxare.

Vei observa ca Jade Roller are două capete, unul mai mic, pentru zonele mai greu accesibile, și unul mai mare, pentru zonele ample ale feței. Pornește cu piatra mai mare din zona bărbiei și ruleaza piatra în sens oblic spre ureche și linia părului. Continuă la fel cu cealaltă parte a feței, pana când ajungi în zona de sub ochi, pe care o lăsăm pentru mai târziu. To cu piatra de jad mai mare, treci la zona frunții. Poziționează Jade Roller puțin deasupra nasului și efectuează mișcări circulare din centrul frunții spre linia părului, până ajungi la tâmple.

Rola de Jad ”la rece” în fiecare dimineață atenueză pungile de sub ochi și oferă un aer fresh

După ce ai terminat cu zonele ample, e timpul să te ocupi de cele mai mici, dar la fel de importante ale feței. Folosește piatra mai mica pentru zona de sub ochi, nas, zona de desupra buzelor si bărbie. Mișcările trebuie să fie din centrul spre exteriorul feței.

Așadar, pornește imediat de sub ochi și aplică fie mișcări circulare înspre tâmple, fie mișcari verticale spre partea de jos a feței. Pentru nas, îți recomandăm să pornești de la bază și să continui spre frunte, iar pentru zona din jurul buzelor, aplică masajul din interior spre partea de jos a feței.

Nu uita să rulezi piatra de jad de cel puțin trei ori pe fiecare porțiune a feței, dar poți urca până la cinci rulări pe zonă. Poți aplica masajul facial cu Jade Roller de două ori pe zi, zilnic, dar nu există niciun efect negativ dacă o faci mai des. Din contră, cu cât mai multe momente de răsfăț ai, cu atât mai bine te vei simți și arăta!

Totodată, nu te opri la ten, folosește Jade Roller și pe gât și decolteu, mai ales că pielea din aceste zone ale corpului este aproape la fel de expusă la factorii de stres precum cea de pe față. Respectă aceleași indicații de întrebuințare ca și pentru ten: pornește din interiorul zonei delimitate, continuă spre exterior și nu uita să aplici serum, ulei sau cremă înainte și, opțional, după masajul cu Jade Roller pe gât și decolteu.

Ritualul tău de frumusețe s-a încheiat, dar nu uita și de îngrijirea și igienizarea rollerului. Folosește un material fin, înmuiat în apă cu săpun pentru a curăța ambele capete ale rollerului și lasă-l la uscat pe un prosop de hârtie.

Revino în curând pe blogul nostru pentru mai multe sfaturi de îngrijire cu cele mai moderne produse din lumea frumuseții!

admin - Author

You Might Also Like

Enter Your Comments Here..