May 24, 2020

Curatarea tenului cu ajutorul buretelului Hana Emi

Tenul absoarbe toate elementele nocive din jur: praf, bacterii, particule din produsele de machiaj, care nu pot fi înlăturate cu o simplă dischetă demachiantă, incapabilă să elimine impuritățile în profunzime.
 

Silicone Face Cleanser Hana Emi îți vine în ajutor! Burețeii sunt prevăzuți cu blistere pe suprafața care vine în contact cu pielea, sunt un accesoriu care nu ar trebui sa lipsească din colecția de îngrijire a tenului atât a femeilor cât și a bărbaților. Impuritățile din profunzimea porilor sunt înlăturate cu ușurință prin masaj, tenul tău rămânând curat, relaxat și luminos.

Materialul moale și flexibil asigură eliminarea impurităților în mod delicat și eficient, pătrunzând cu ușurință și în zonele mai puțin accesibile ale feței.
 


Burețelul este fabricat din silicon alimentar, fiind astfel potrivit pentru orice tip de ten, fără să provoace iritații. Prevăzut cu sistem de prindere pentru degete, este foarte ușor de folosit, nu alunecă și oferă astfel precizie în momentul utilizării.

Instrucțiuni de utilizare

  1. Umezește-ți tenul cu apă călduță și aplică gelul de curățare pe toată suprafața tenului.
  2. Strecoară-ți arătătorul, mijlociul și inelarul (la nevoie) în compartimentul dedicat, prevăzut cu fâșia de securizare.
  3. Începe masajul tenului cu mișcări circulare, de la bărbie spre urechi, apoi spre centrul feței (zona T) și apoi spre linia părului și tâmple , până când acoperi toată suprafața feței
  4. Materialul moale și delicat îl face potrivit si pentru zonele sensibile din jurul ochilor, nasului și buzelor
  5. Nu te opri aici, folosește Silicone Face Cleanser și pe gât și decolteu, pentru o curățare în profunzime a celor mai expuse zone
  6. Clătește bine tenul cu apă.
  7. Spală burețelul cu săpun lichid antibacterian.

Burețelul Hana Emi poate fi folosit și pentru îndepărtarea măștilor faciale, însă și pentru masarea tenului după aplicarea produselor de îngrijire a tenului, pentru stimularea circulației limfatice.

Burețelul Hana Emi este așadar un accesoriu multifuncțional cu care tenul este curățat în profunzime, ajută la eliminarea punctelor negre, elimină celulele moarte și realizează un masaj gentil, stimulând circulația limfatică, astfel produsele de îngrijire a tenului sunt absorbite rapid și beneficiile vor fi vizibile în timp scurt.

admin - Author

You Might Also Like

Enter Your Comments Here..